Keresés
Termékek
Webáruház linkgyűjtemény

Házhoz szállítási információk:


1.  A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-16 óra között. Szállítási címként olyan címet kell megadni ahol a megjelölt időszakban a futárt folyamatosan fogadni tudják. 

2. A Szolgáltató a megrendelt árut a megrendelést követő 24-72 órán belül házhoz szállítja saját szállítóeszközzel vagy szállítmányozó cég igénybevételével, amennyiben a megrendelt Termékek raktáron vannak. Ettől eltérő esetben a szállítás pontos idejét egyeztetjük vásárlóinkkal. A hétvégén vagy ünnepnapokon érkezett megrendelés(ek) a munkaszüneti napot követő első munkanapon számít beérkezettnek.
Házhoz szállítás díjszabása 25 kg-os súlyhatárig:


  • Rendelési érték nettó 0-24.999 Ft között a házhoz szállítás díja: 1000 Ft+Áfa.
  • Rendelési érték nettó 25.000 Ft felett INGYENES.

   Házhoz szállítás díjszabása 25 kg-os súlyhatár felett:

  • 25-45 kg       között 2000 Ft+Áfa
  • 45-90 kg       között 4000 Ft+Áfa
  • 90-150 kg     között 5900 Ft+Áfa
  • 150-500 kg   között 9900 Ft+Áfa

  

3. A szerződésben vállalt határidőn belül történő teljesítésért mindent megteszünk. Ha a szerződést ennek ellenére mégsem tudjuk teljesíteni, mert az áru mégsem áll rendelkezésre, haladéktalanul tájékoztatjuk vásárlónkat és részére a már megfizetett összeget visszatérítjük.

4. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kiszállító előtt szíveskedjék megvizsgálni és ha sérült, vetessen fel jegyzőkönyvet, és ne vegye át a csomagot, vagy a probléma megoldása érdekében hívják a weboldal üzemeltetőjét. Reklamációt az esetleges sérülésekről az átvétel után nem áll módunkban elfogadni!